Shangri-La's Villingili Resort & Spa

Atol Addu (J), Maldivi

Razkošje daleč proč od vrveža Maléja

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Nahaja se južno od ekvatorja, z letališča Malé ga dosežete z letalom v 70 minutah, od letališča Gan na atolu Addu pa s 5 minutno vožnjo s čolnom. Občutite energijo širnega oceana, sprehodite se ob obali in se prepustite pomirjajočemu ozračju letovišča Shangri-La's Villingili Resort & Spa.

Nastanitev

Svojim gostom nudi luksuzno nastanitev in vrhunske razglede. Osupnila vas bo neverjetna turkizno zelena laguna, ki jo obrobljajo bele peščene plaže, nad katerimi se pne sinje modro nebo. Sedem vil čudovitega dizajna je opremljenih s sodobnimi napravami in prestižnimi pripomočki. Letovišče daje občutek spokojnosti, v oblikovanju pa je čutiti pridih Srednjega vzhoda in Indije.

Kulinarika

V restavracijah bodo poskrbeli za dobro hrano, kjer se osredotočajo na fine jedi iz Indijskega oceana, Južnega kitajskega morja in Arabskega zaliva, nudijo pa tudi prefinjeno zahodnjaško hrano in pristno maldivijsko večerjo. Odkrijte novo izkušnjo v nekaterih najbolj skritih kotičkih, ki jih letovišče lahko ponudi. Večerja pod drevesi z baklami, Wellness večerja v zasebnosti meditacijskega paviljona s pogledom na ocean ali romantična večerja v vili, kjer boste uživali v sveže pripravljeni hrani bo ustvarila nepozabno doživetje. Štirje saloni in bari nudijo izbiro okolja za sprostitev ali zabavo. Letovišče se lahko pohvali z lastnim vrtom in vrhunsko vinsko kletjo.

Aktivnosti

Na voljo so mnoge aktivnosti in izleti. Različne vaje za mišičevje, lepotilni tretmaji, vodeno snorkljanje in raziskovanje podvodnega sveta, sprehodi v naravi, raziskovanje hišnega koralnega grebena, potapljanje, frizbi, umetnost dihanja z dihalnimi vajami, nočni ribolov … Posebnost otoka je tudi možnost izleta na pet bližnjih otokov, ki jih gostje lahko odkrivajo s kolesom. Posebej navdušeni bodo ljubitelji golfa, do nedavnega je bilo to letovišče edino letovišče z golf igriščem na Maldivih.

Spa

CHI, spa v Shangri-La, črpa navdih iz legende Shangri-La, ki je kraj dobrega počutja. Na voljo je edinstven paviljon za jogo s pogledom na Indijski ocean in posamezne vile z zasebnimi vrtovi in parnimi sobami. Poleg lokalno navdihnjenih zdravljenj in posebnih programov s CHI spa filozofijo ponujajo tudi izbor azijskih masaž in indijskih ajurvedskih tretmajev.

 

Prevoz: letalo (70 minut) in čoln (5 minut)

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ