Cretan beauty

 

GRŠKI RESORTI DOMES

RAZKOŠJE ZA SRCE IN DUŠO

 

Predstavljamo štiri grške resorte: Domes of EloundaDomes Noruz Chania in Domes Zeen Chania na Kreti ter Domes Miramare na Krfu.

 

Izkoristite popust do 35 % za zgodnje prijave do 10. marca!

 

Najzahtevnejši imate možnost izbire posebnih storitev "Haute Living Selection". Izbereš si lahko najboljše sobe, sprejmejo te v posebni recepciji, zate so vedno rezervirani ležalniki na plaži ali ob bazenu, za vsako tvojo željo bo poskrbel zasebni "concierge", izbiral/-a pa boš lahko med najboljšo hrano in pijačo.

 

AVSTRAL-AZIJA

Ustvarjamo izjemna doživetja - že 14 let!

 

PREVERI SPODNJO PONUDBO IN ULOVI NAJUGODNEJŠE CENE ZA ZGODNJE PRIJAVE

doe

 

DOMES OF ELOUNDA

Elounda, otok Kreta

Družinam prijazna brezčasna eleganca. Razkošne vile in apartmaji vas bodo prevzeli s panoramskim razgledom na morje in z zasebnim bazenom. Za kulinariko poskrbijo s tradicionalno grško kuhinjo, morskimi jedmi ali krečanskimi specialitetami.

Že od 135 € na osebo v dvoposteljni sobi na noč s polpenzionom (najmanj 5 noči) v terminu 3.-30. 4. 2020 in 23. 9.-31. 10. 2020 v sobi "Premium One Bedroom Suite Sea View with Jacuzzi">>več

 

domes zeen

 

DOMES zeen chania

Chania, otok Kreta

Leta 2019 odprt resort Domes Zeen Chania je najmlajši član družine Domes. To je "cool" resort za "cool" družine. Luksuz na najvišjem nivoju, nova restavracija za prave hedoniste in center dobrega počutja, ki bo zagotovo prebudil vaše najgloblje čute.

Že od 102 € na osebo v dvoposteljni sobi na noč s polpenzionom (najmanj 3 noči) v terminu 3.-30. 4. 2020 in 11.-31. 10. 2020 v sobi "Tropical Bungalow". >>več

 

dmi

 

DOMES MIRAMARE

Moraitika, otok Krf

Luksuzni resort na najbolj aristokratskem grškem otoku Krf je namenjen samo odraslim. Sofisticiran, eleganten, s prefinjenim občutkom za zasebnost in ekskluzivnost. Leži na plaži, med bogatim nasadom stoletja starih oljčnih dreves.

Že od 102 € na osebo v dvoposteljni sobi na noč z zajtrkom (najmanj 3 noči) v terminu 9.-30. 4. 2020 v sobi "Emerald Retreat Sea View". >>več

 

dnc

 

DOMES NORUZ CHANIA

Chania, otok Kreta

Domes Noruz Chania ponuja novost, inovacijo in se osredotoča na vse kar je modernega. Prava izbira za vse, ki iščete glamur. Domes Noruz Chania je član prestižne skupine Autograph Collection Hotels.

Že od 110 € na osebo v dvoposteljni sobi na noč z zajtrkom (najmanj 3 noči) v terminu 7.-30. 4. 2020 v sobi "Upbeat Retreat Sea View with Plunge Pool". >>več

 

KLIKNI IN ZAUPAJ NAM SVOJ TERMIN POČITNIC. Preverili bomo razpoložljivost in te o tem obvestili.

podpis-team-400x267

 

Naj tvoja ideja o edinstvenem potovanju postane resničnost. Dovoli, da ti pri tem pomagamo z nasveti in informacijami.

 

Pokliči nas na 040 414 709 ali nam piši na info@australasia.si. Z veseljem se ti bomo posvetili in oblikovali potovanje po tvojih potrebah in željah.

 

Maja, Polona in Olof, Avstral-Azija.

 

 

 

australasia-logo-slo

 

 

 


 

To elektronsko sporočilo je bilo poslano na elektronski naslov , ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte.

Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte oziroma želite pregledati in urejati vaše podatke, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://australasia.mailee.net//.
S potrditvijo soglasja za zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jo prejemnik izvede ob aktivni potrditvi na spletni strani www.mailee.net in ali formi na spletni strani Naročnika, aktivno potrjuje, da je s soglasjem za zbiranje in uporabo osebnih podatkov seznanjen, da z njimi soglaša in da ga njihove določbe zavezujejo. Več si lahko preberete TUKAJ.


Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://australasia.mailee.net/public/unsubscribe/email/

Če bi se kadarkoli želeli prijaviti na naš seznam, lahko to storite s klikom tukaj.
 
Uredi prijavo | www.mailee.net | www.lytee.com