anassa-800w

 

CIPER

POPUST ZA ZGODNJE PRIJAVE DO 15. 6. 2020 

 

Dočakali smo prijetno novico, da na Ciper lahko potujemo brez omejitev! Izkoristite priložnost in naredite rezervacije za vaše počitnice sedaj.

 

Grški del Cipra slovi po svojem pristnem gostoljubju, izvrstnih plažah ter visokem nivoju nastanitev, pri čemer prednjačita mesti Paphos in Limmasol. Na severozahodu otoka se na grškem delu otoka nahaja vasica Latchi, ki pod grički hrani najlepši košček otoka – Afroditino plažo.

 

Zate smo izbrali le najboljše. Grška stran otoka slovi po svojih butičnih letoviščih in sredozemskem vzdušju - to so hoteli AlmyraAnassa in Annabelle.

 

Rezerviraj zdaj in izkoristi posebno ponudbo!

Popust 15 % za zgodnje prijave do 15. 6. 2020.

Velja za bivanje od 5. 6. (Almyra) oz. od 19. 6. (Anassa) oz. od 1. 7. (Annabelle) do 31. 8. 2020.

Cena že od 88 € na osebo na noč  z zajtrkom. 

 

AVSTRAL-AZIJA

Ustvarjamo izjemna doživetja - že 14 let!

 

POSKROLAJ NAVZDOL ZA NAŠ IZBOR HOTELOV

almyra-veranda-view-400w

 

ALMYRA

Hotel Alymra v centru mesta Paphos odlikuje izvrstna lokacija ob glavni obalni promenadi in mestni plaži, moderno urejena notranjost, prostorne sobe in prijaznost osebja. Spada v verigo »Design Hotels«. Hotel je pravkar zaključil več milijonsko prenovo. >>več

Cena že od 90 € na osebo na nočitev z zajtrkom, v sobi "inland view" od 5. 6. do 30. 6. 2020. Upoštevan popust 15 % za zgodnje prijave do 15. 6. 2020.

 

anassa-400w

 

ANASSA

Anassa v antični grščini pomeni »kraljica«. S snežno-belimi zidovi, glinenimi ploščami, lesenimi vrati in naoknicami pooseblja ležerni šarm starodavnih bizantinskih vasic. Nizke stavbe s čudovito urejenimi vrtovi in parki ter bazeni skupaj obsegajo 85.000 m² in se stekajo na dolgi plaži. Hotel je član verige "The Leading Hotels of the World". V celoti prenovljen leta 2016. >>več

Cena že od 194 € na osebo na nočitev (1 x nočitev z zajtrkom), v sobi "garden view" od 19. 6. do 6. 7. 2020. Upoštevan popust 15 % za zgodnje prijave do 15. 6. 2020.

 

annabelle-400w

 

ANNABELLE

Annabelle slovi kot urejen družinski hotel v čistem središču Paphosa, le nekaj korakov od starega mestnega jedra, gradu in arheološkega središča pod zaščito UNESCO. Kompleks z 218 sobami in suitami je ob morju, z bujnim tropskim vrtom in slapovi katerih voda se steka v več bazenov. Spomladi 2018 je bil hotel deležen več milijonske prenove. >>več

Cena že od 88 € na osebo na nočitev z zajtrkom, v sobi "inland view" od 1. 7. do 8. 7. 2020. Upoštevan popust 15 % za zgodnje prijave do 15. 6. 2020 

 

KLIKNI IN ZAUPAJ NAM SVOJ TERMIN POČITNIC. Preverili bomo razpoložljivost in te o tem obvestili.

podpis-team-400x267

 

Naj tvoja ideja o edinstvenem potovanju postane resničnost. Dovoli, da ti pri tem pomagamo z nasveti in informacijami.

 

Pokliči nas na 040 414 709 ali nam piši na info@australasia.si. Z veseljem se ti bomo posvetili in oblikovali potovanje po tvojih potrebah in željah.

 

Maja in Polona, Avstral-Azija.

 

 

 

australasia-logo-slo

 

 

 


 

To elektronsko sporočilo je bilo poslano na elektronski naslov , ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte.

Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte oziroma želite pregledati in urejati vaše podatke, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://australasia.mailee.net//.
S potrditvijo soglasja za zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jo prejemnik izvede ob aktivni potrditvi na spletni strani www.mailee.net in ali formi na spletni strani Naročnika, aktivno potrjuje, da je s soglasjem za zbiranje in uporabo osebnih podatkov seznanjen, da z njimi soglaša in da ga njihove določbe zavezujejo. Več si lahko preberete TUKAJ.


Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://australasia.mailee.net/public/unsubscribe/email/

Če bi se kadarkoli želeli prijaviti na naš seznam, lahko to storite s klikom tukaj.
 
Uredi prijavo | www.mailee.net | www.lytee.com